Faustinos namai

Vieta

Šv. Faustinos g., Skaidiškės, Vilniaus r.

Statusas

Vykdomas

Laisvi butai

7

Faustinos namai

Tik 11 km į pietryčius nuo Vilniaus centro, Skaidiškėse, Faustinos g. 13, gaiva alsuojančios gamtos apsuptyje, įsikūrė „Faustinos namai“. Tai jaukus septynių vieno aukšto dvibučių namų kvartalas. A++ energinio naudingumo klasės, ergonomiškai ir itin patogiai suplanuoti 91–110 m² dydžio namai su pilna arba daline apdaila – puikus pasirinkimas ieškantiems dermės su gamta, bet vertinantiems modernų gyvenimą ir patogų susisiekimą su sostine.

 

Adresas: šv. Faustinos g. 13, Skaidiškės, 13276 Vilniaus r. sav.

Kaip atvykti

PATOGIAM GYVENIMUI

„Faustinos namai“ – saugi kaimynystė ir ramybe dvelkiantis privatumas. Erdvios terasos ir 5 arų kiemeliai kviečia mėgautis lėta užmiesčio ramybe. Gyventi „Faustinos namuose“, tai justi gamtos dvelksmą ir kartu žinoti, jog viskas, ko reikia, visai šalia: mokyklos, darželiai, prekybos centrai, būsimas modernus sporto centras, iki Vilniaus centro – tik 15 min.

KOKYBĖ IR PATIKIMUMAS

Mūsų tikslas – kokybė ir patikimumas. Neieškome pigių sprendimų. Statome patikimus namus iš kokybiškų medžiagų: mūro sienos, klinkerio plytelių fasado apdaila, keraminių čerpių stogai, 6 kamerų Kommerling Langai, Danfoss šildymo sistemos.

JAUKIAI KASDIENYBEI

Norime, kad įsikūrę „Faustinos namuose“ iškart pajaustumėte savo namų jaukumą. Jūsų laukia įrengtos erdvios medinės terasos, išlygintas sklypas, pasėta veja, parkavimo vietose ir ties įėjimu į namą paklotos trinkelės.

 

 

Kaip atvykti

Danguolė Savickienė

status

Rikiavimas: